Suntem o companie de servicii integrate.
100% DEDICATI SIGURANTEI

Reparare. Intretinere. Revizie. Modernizare.

ASCENSOARE CONCEPT SRL este o societate cu capital privat, infiintata in Bucuresti in anul 2016. Principalul obiect de activitate este, montarea, repararea, modernizarea si intretinerea ascensoarelor electrice si hidraulice de persoane si materiale, cat si a platformelor ridicatoare, intretinere elevatoare auto, trape de scena din salile de spectacol si servicii RSTVI.


PRODUSE & SERVICII

Supraveghere tehnica a instalatiilor / echipamentelor (RSVTI)

Societatea este este certificata si are implementat sistemul de manangement al calitatii SR EN ISO 90001:2008

Societatea noastra este autorizata ISCIR pentru supravegherea si verificarea echipamentelor/instalatiilor din dotarea sau folosinta detinatorilor/utilizatorilor de instalatii ce intra sub incidenta ISCIR, in conformitate cu prevederile prescriptiilor tehnice, ordinul 382/10.09.2009 si 130/2011 (RSVTI).

Lucrarile de intretinere, revizie si reparare se efectueaza cu respectarea stricta a prevederilor si prescriptiilor tehnice ale ISCIR

PORTOFOLIU


Ne mandrim cu un portofoliu impresionant si foarte variat de clienti (companii cu renume, institutii ale statutului, asociatii de proprietari)

Cu o experienta de 3 ani in domeniul ascensoarelor, cu oameni cu personal autorizat avand o vechime de peste 20 de ani in domeniul ascensoarelor, va oferim servicii de intretinere, reparatii, modernizarii,consultanta si suport tehnic pentru aproape toate tipurile de ascensoare (ascensoare electrice cu sau fara camera de masini, ascensoare hidraulice), platforme autoridicatoare si platforme pentru persoane cu dizabilitati.

Datorita echipelor de interventie experimentate si operative oferim cele mai bune servicii de intretinere si service in garantie si postgarantie. Datorita numarului mare de ascensoare, detinem un stoc de piese de schimb, acest fapt ducand la inlocuirea rapida a acestora si facilitand reparatia rapida a ascensorului dumneavoastra.

Toate componentele si piesele folosite sunt garantate si provin in principal din U.E.

Echipa ASCENSOARE CONCEPT

Director General

0768026140


Gabi SOARE

 

Ionut GEORGESCU

Sef departament zona Bucuresti

0745133340


Alexandru TOADER

Sef Departament provincie

0745032938Mihai VLADU

Sef departament vanzari piese

0765365301


Daniel DINU

Sef departament servicii RSVTI

0766516674


CARIERE ne marim echipa

 

Contact