Ascensoare pentru marfa, auto sau platforme

Aceste ascensoare sunt concepute pentru cladirii care au ca destinatie finala spatii tip productie, depozit, supermarket, hotel, aeroport, spital. Structura acestor ascensoare este robusta si garanteaza un transport sigur al sarcinilor si se pot adapta la toate tipurile de cladiri. Putem oferi ascensoare auto sau sisteme de parcare auto.


Ascensoare marfa electrice

Sarcina ascensor: 500 kg – 10.000 kg
Viteza ascensor marfa: 0.2 – 0.8 m/s
Numar de statii: 2 – 12

Ascensoare marfa hidraulice

Sarcina ascensor: 500 kg – 10.000 kg
Viteza ascensor marfa: variabila
Numar de statii: 2 – 8


Ascensoare mici de material (Montcharge)

Aceste ascensoare de marfa mici sunt destinate spatiilor tip brutarii, restaurante si altele, avand capacitatea de a transporta o sarcina situata intre 50 Kg – 300 Kg.

Toate tipurile de ascensoare mici de materiale au motorul electric si panoul de comanda in interiorul putului, nefiind necesare spatii suplimentare pentru acestea. La cerere se livreaza impreuna cu structura metalica a putului.


Platforme marfa

Termenul de platforma se refera la ascensoarele industriale care prin definitie nu au panoul de comanda situat pe platforma, ci la baza.

Sarcina platforma materiale: 100 Kg – 10.000 Kg
Viteza platforma marfa: 0.1m/s ; 0.3 m/s
Cabina este optionala


Ascensoare auto

Ascensoarele pentru autoturisme realizate in conformitate cu normele EN 81-2, asigura acesul din strada la spatiile de parcare. Sunt indicate cladiriilor care din ratiuni de spatiu nu dispun de suficiente parcari in exterior, dar pot incorpora in cladire o parcare subterana sau supraetajata. Numarul de statii poate fi cuprins intre 2 si 5+.


Sisteme de parcare auto

Sistemele de parcare auto sunt ideale pentru rezolvarea problemelor puse de constructia unor spatii noi de parcare in zonele care nu au asemenea facilitati. Una din marile avantaje ale sistemelor de parcare auto este ca acestea asigura parcare a doua sau patru masini in spatii pentru una sau doua masini.

In plus sistemele de parcare auto sunt destinate si pentru cladiri in care este nevoie de un transport pe verticala al autovehiculelor, pentru doua sau mai multe nivele si acolo unde nu este posibila constructia unei rampe din beton.

Contact