Ascensoare pentru persoane

Indiferent de destinatia finala a unei cladiri, ascensorul a devenit un element important si util. Chiar daca vorbim de cladiri de locuinte, birouri, spatii comerciale, hoteluri, moteluri, pensiuni, muzee, spitale, aeroporturi sau fabrici, ascensoarele reprezinta elemente de design interior care le individualizeaza, le da un anumit farmec combinat cu utilitatea utilajului.


Ascensoare electrice

Sarcina: 180 kg – 10,000 kg
Viteza: 1 m/s; 1.6m/s; 2m/s; 3m/s
Numar de statii: 2 – 32


Ascensoare hidraulice

Ascensoarele hidraulice sunt silentioase, cu un nivel de zgomot de aprox. 55bdb, datorita centralinei dotata cu motor scufundat in ulei.

Sarcina ascensor: 180 Kg – 10,000 kg
Viteza ascensor: 0,63m/s cu posibilitatea de a creste viteza la 1m/s.
Numar de statii: 2 – 8 etaje

Indiferent de tipul ascensorului, acesta poate fi montat in interiorul cladirilor, cat si in exterior (ascensoare panoramice) cu structura metalica proprie.


Ascensoare fara camera masinii (MRL)

Aceste tipuri de ascensoare se adreseaza cladirilor care nu au fost prevazute cu o sala a masinilor, mai exact camera motorului, acestea facand parte din categoria de ascensoare de persoane fara camera masinii (MRL).

In aceste cazuri, mecanismul, dispozitivul de actionare si comenzile sunt instalate in inaltimea de constructie superioare a putului liftului. Un panou de acces pentru mentenanta este integrat in tocul celui mai inalt punct de acces la putul ascensorului sau este instalat intr-o carcasa separata langa usa celui mai inalt punct de acces la putul ascensorului.

Contact